Sestavine
8 dkg moke
8 dkg masla
8 dkg sladkorja
15 dkg temne čokolade
3 jajca
žlica mleka
1 vaniljev sladkor
žličko pecilnega praška
Postopek
Maslo, žlico mleka in čokolado, ki smo jo razlomili, stopimo in nekoliko ohladimo. Zmesi primešamo rumenjake. Beljake stepemo v sneg, dodamo sladkor in vaniljev sladkor ter stepamo, dokler se sneg ne sveti in postane zelo trd. Beljakom dodamo čokoladno zmes, moko in pecilni prašek. Napolnimo papirčke za muffine in pečemo pri 170 stopinjah Celzija. Pečenim muffinom nato vodoravno odrežemo vrh. Iz odrezanega dela izrežemo srček. Spodnji del kolačka namažemo s kremo in pokrijemo.
Zdaj pa je na vrsti še jagodna krema. Stepemo smetano z malo sladkorja. Pretlačimo jagode in jih dodamo smetani. Če nimate okusnih jagod, lahko dodate smetani dobro jagodno marmelado. Mi smo na vrh posuli še nekaj sladkih perlic.